BROADWING

Premium Lighting Technology

BROADWING

Premium Lighting Technology

Good-Design-Award 512x512

"Broadwing brengt unieke technologie
in ergonomische designs "

ergonomic workspace with broadwing square

Ergonomische verlichting

Beter bekend zijn de ergonomische adviezen met betrekking tot de werkhouding, stoel en bureauhoogte. Minder bekend zijn de voordelen van goed afgestemde verlichting. Goede verlichting leidt tot minder kans op vermoeidheid en draagt bij aan het welbevinden en de gezondheid van de mens.

Indirecte verlichting

Een felle lichtbron kan lichthinder veroorzaken.  Indirecte verlichting zorgt ervoor dat er geen direct zicht is op de lichtbron. Dit biedt rust en vermindert de kans op vermoeide ogen.

nedfields_wit_cam4

Gelijkmatige lichtdistributie zonder schaduwvorming. Broadwing biedt uitstekend gebalanceerde verlichting.

Hoe minder schommelingen in de lichtsterkte hoe beter de gelijkmatigheid in de licht verspreiding. Ook kunnen bureaulampen met meerdere LED’s hinderlijke schaduwvorming veroorzaken zoals een hand waarvan een meervoud van vingers te zien is. Een lamp met een gelijkmatige lichtdistributie zonder schaduwvorming zorgt voor een beter oriëntatie vermogen en beter zicht.

Door de lichtbron dichterbij de werkplek te brengen creëert Broadwing een energiebesparing tot wel 80%. Door het design en de hoge output is Broadwing vergelijkbaar met 2 á 3 ‘gewone’ bureaulampen.

samsung led

Premium selectie Samsung leds

Naast de laatste Galaxy phones  heeft het merk Samsung al decennia lang een professionele licht afdeling. Onze premium selectie van Samsung High CRi Performance LEDs bieden een levensechte kleurervaring.

Benodigde hoeveelheid licht

De richtlijn verlichting voor een thuis – werkplek adviseert  een minimale lichtsterkte van 500 lux. Dit terwijl lichtsterkte persoonlijk is. Ouderen en slechtziende kunnen wel dubbel zoveel licht nodig hebben als iemand met een gemiddeld zichtvermogen. Broadwing biedt een maximale licht output van 2000 lumen wat neerkomt op  ± 1500 lux lichtsterkte op 50cm hoogte en  ±  2200 lux op 30cm hoogte. Eenvoudig in 3 stappen te dimmen.

Broadwing materials square black

Hoogwaardige materialen voor een maximale levensduur.

Bij een lamp wordt vaak een levensduur vermeld. Dit is meestal enkel gebaseerd op de test van de LED chip (LED lifetime). De daadwerkelijke levensduur van een product is een samenhang van verschillende factoren. Uiteraard de LED chip maar ook de wijze van de aansturing hiervan, de temperatuur van de gebruikersomgeving, wijze van gebruik, en de materialen voor onder andere de warmte afvoer.

Broadwing gebruikt hoogwaardige materialen zoals magnesium voor een optimale warmte afvoer en unieke technologie voor een maximale levensduur.
Broadwing easy touch

Gebruiksgemak en efficiëntie

Selecteer eenvoudig de gewenste kleurtemperatuur via de aanraak buttons WARM, BRIGHT en COOL. 

Door deze buttons herhaaldelijk aan te raken switch je eenvoudig van lichtsterkte. 

Aanwezigheidsmelder (9100 series only)

Vergeet nooit meer het licht uit te doen! Het licht gaat bij detectie automatisch aan en na 20 minuten geen detectie automatisch weer uit. Deze functie is tevens eenvoudig te deactiveren voor enkel manueel gebruik.

Trusted by

Trusted by